Чудо: Тази диета сваля 4 сантиметра от бедрата за 2 седмици!

https://goreshto.net/novini/chudo-tazi-dieta-svalya-4-santimetra-ot-bedrata-za-2-sedmici/49518 Goreshto.net
Чудо: Тази диета сваля 4 сантиметра от бедрата за 2 седмици!

С тази невероятна диета гарантирано отслабваме в бедрата!

Лято е. Времето за море и плаж наближава, а много от нас още не са постигнали фигурата, която да им позволи спокойно да се вмъкнат в банските. Проблемът при повечето жени е ясен - мазнините се лепят основно по бедрата и ханша, а гледката далеч не е сред красивите.

Тази диета обаче ни гарантира отслабване точно в областта на бедрата, а и не само това. С нея смъкваме цели 4 сантиметра от бедрата само за две седмици. След 14 дни, ако спазваме диетата точно, сами ще се уверим, че сме се сдобили не само с по-фини бедра, но и с намалена обиколка на ханша, за която толкова много мечтаем.

[caption id="attachment_5724" align="alignright" width="300"]Невероятната диета гарантира по-слаби и красиви бедра Невероятната диета гарантира по-слаби и красиви бедра[/caption]

Хубавото при тази уникална диета е, че се спазва само четири дни в седмицата - от понеделник до четвъртък включително. Пред останалите три дни можем да си позволим по-свободен режим, но разбира се, не бива да забравяме, че трябва да избягваме храните, които са снабдени с много захари и мазнини.

Хляб също може да се консумира, но най-много по две филийки дневно и то препечени. Прекрасно е, че тази диета става отлично и за мъже, които са се сдобили с типичното бирено коремче след редовните веселби на маса с приятели.

[caption id="attachment_5706" align="aligncenter" width="300"]Ето примерното меню от диетата за 4-те дни Ето примерното меню от диетата за 4-те дни[/caption]

Диетата за сваляне на сантиметри от бедрата е уникална още с това, че не лишава организма от нито едно полезно за здравето вещество или витамин, а ни дава наистина здравословно и разнообразно хранене.

[caption id="attachment_5707" align="aligncenter" width="300"]Опитайте и няма да съжалявате! Опитайте и няма да съжалявате![/caption]

Тази диета, или хранителен режим, е изпитана от стотици жени в Европа и видимо е доказала ефективността си, дори и след проучване от специалисти диетолози.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.