Страшната семейна тайна, която не знаем за Христо Стоичков!

https://goreshto.net/novini/strashnata-semeyna-tayna-koyato-ne-znaem-za-hristo-stoichkov/49515 Goreshto.net
Страшната семейна тайна, която не знаем за Христо Стоичков!

Христо Стоичков никога досега не е повдигал въпроса и е мълчал!

Великият Христо Стоичков пази страшна семейна тайна, за която никога не е говорил и я е криел дори от най-близките си хора. Сега обаче всичко излезе наяве и се оказа по-тежко и срамно, отколкото някой е очаквал.

Истината е, че Христо Стоичков категорично и официално се е отрекъл от родната си майка Пенка. Камата не иска и да чуе за Пенка, камо ли да отиде в Пловдив, за да я види. Пред приятелите си той вече отдавна казвал, че няма родители.

[caption id="attachment_5687" align="alignright" width="300"]Христо Стоичков Христо Стоичков не иска да чува повече за родителката си[/caption]

"Това озадачава всички, защото отлично знаем, че майката на Христо Стоичков е жива и здрава. Той обаче не иска да я гледа и на фотография дори. Но причината за това не е, защото Ицо е лош човек или неблагодарен син, напротив. Той е прекрасен и винаги е помагал на близките си. Пенка обаче се провали тотално. Тази жена пие от сутринта и постоянно иска пари от него. С които пари отново си купува алкохол", разкриват приятели на Христо Стоичков, запознати със страшната му семейна тайна.

Самият Христо Стоичков се чувствал адски засрамен и дори отвратен от начина на живот и мислене на Пенка Стоичкова. След като години наред се опитвал да я вкара в релсите и да я промени обаче, Христо Стоичков осъзнал, че това не е възможно и предпочел да се откаже от нея.

"Тази жена е болна и трябва да се лекува, но първо е необходимо да осъзнае проблема си. Иначе няма по-златен човек от Ицо. Питайте жена му или дъщерите му - обожават го. Но тази тайна винаги му е тежала и ще продължи да го мъчи още много време", клатят глави приятели на Христо Стоичков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.