Сензация: Вижте как Венета Райкова се втали до рекордните 44 килограма!

https://goreshto.net/novini/senzaciya-vizhte-kak-veneta-raykova-se-vtali-do-rekordnite-44-kilograma/49416 Goreshto.net
Сензация: Вижте как Венета Райкова се втали до рекордните 44 килограма!

Венета Райкова вече е по-слабичка и от гимнастичка в тийнейджърска възраст!

Венета Райкова направи нещо наистина невиждано със себе си. Водещата на "Горещо" се втали до рекордните 44 килограма и вече е по-слабичка и от гимнастичка в тийнейджърска възраст, пише HotArena.net.

"Венета никога не е била пълна, но чак такова нещо не сме виждали. Преди поне бюст имаше, а сега крачетата й са като карфички, а от гръдната й обиколка е останал само спомен", протеснено коментират познати и колеги на Венета Райкова. Оказа се обаче, че Венета Райкова не се е стопила само от стреса, на който е подложена в телевизията, или от глад.

[caption id="attachment_4962" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова отслабна драстично[/caption]

Припомняме, че първоначалните слухове гласяха, че водещата на "Горещо" гладува и непрестанно се коси заради спирането на предаването си през есента, както и заради лошите й отношения със съпруга й Тишо, с когото не си били лягали повече от 2 години.

Да, но нещата съвсем не са такива. Истината е, че Венета Райкова непрекъснато поства снимки в социалната мрежа Фейсбук, на които е перманентно на маса с Тишо. Тайната на отслабването на Венета Райкова обаче, е в самата храна, разбра Goreshto.net.

Русокосата чаровница никога не остава гладна, защото е наясно, че това вреди изключително на организма и не само няма да отслабне ефективно, но и ще качи маса килограми след това. Затова Венета Райкова се е ограничила главно до консумацията на сурови салати, които овкусява единствено с качествен зехтин и оцет, но без сол.

Към салатите тя си позволява малко сирене, без значение дали ще е краве, овче, биволско, пармезан или синьо сирене. Тлъстите меса и пърженото за нея са се превърнали в табу, а единственото, на което налита, е рибата и крехките месца без сланина, приготвени само на жар или скара.

Венета Райкова не се е отказала чат-пат да се поглези и с любимите си шоколадови изкушения, но прави това винаги в ранния следобед и никога по-късно, за да може бавните въглехидрати да се разградят, без да затрудняват организма й и да се превръщат в мазнини.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.