Голямата тайна на Лили Иванова разкрита!

https://goreshto.net/novini/golyamata-tayna-na-lili-ivanova-razkrita/49397 Goreshto.net
Голямата тайна на Лили Иванова разкрита!

Лили Иванова остана без голяма тайна в живота, след като Асен Гаргов я разкри пред цяла България

Сензационно разкритие за Лили Иванова направи бившият й съпруг Асен Гаргов, научи Goreshto.net. Той разкри пред в. "Уикенд" причината за раздялата си с примата на нашата музика. Оказва се, че тази причина е пряко свързана с нй-голямата тайна на певицата, която тя толкова дълго е криела.

"Лили не може да бъде майка. Тя има проблем със забременяването, който така и не успя да заличи. Това е причината да няма деца до ден днешен. Аз обаче исках деца. Години наред опитвахме, мъчихме се с надежда, че ще се получи, но уви. Накрая просто не издържах, исках да бъда баща и затова си тръгнах." - споделя през сълзи Асен Аргов.

[caption id="attachment_4813" align="alignright" width="300"]Беше разкрита голямата тайна на Лили Иванова Беше разкрита голямата тайна на Лили Иванова[/caption]

Бившият мъж на Лили Иванова разкрива още, че и двамата не са мислели за осиновяване, тъй като искали детето им да има техните гени. Не било вярно ширещото се мнение, че примата не обичала деца. Тя просто не можела да бъде майка, което всъщност е най-голямата болка в живота на Лили. Затова певицата го превърна и в най-голямата си тайна.

"Много години я обвиняваха по медиите и шушукаха зад гърба й, че при толкова богат начин на живот така и не отгледа дете. Не й беше лесно на Лили с това мнение на хората, защото всъщност тя не беше виновна, че няма деца, но го пазеше в тайна. Такава си е тя, не обича да се говори за личния й живот, но понякога това е по-лошият вариант." - разкрива още Гаргов, с когото Лили Иванова прекара 16 години от своя живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.