За първи път: Вижте цялото семейство на Райна!

https://goreshto.net/novini/za-parvi-pat-vizhte-cyaloto-semeystvo-na-rayna/49381 Goreshto.net
За първи път: Вижте цялото семейство на Райна!

Това е семейството на Райна, което тя толкова много обича!

За първи път феновете на поп фолк певицата Райна ще имат възможността да се запознаят не само с песните и участията й в риалити формати, но и с цялото й семейство. С хората, "виновни" за това от нея да излезе такъв прекрасен човек и изпълнител.

[caption id="attachment_4676" align="alignright" width="300"]Райна Райна с брат си Огнян и любимия дог[/caption]

Безспорно, където и да отиде, Райна най-много обича да се прибере в родния Сандански, при родителите си, брат си Огнян и най-верните си приятелки от детинство. Райна е една от малкото изпълнителки, чиито глави не са се завъртели от славата и парите, и остават предани на любимите си хора.

Самата Райна неведнъж е споделяла колко близка е с брат си Огнян, за когото медиите тиражираха какви ли не неверни слухове. Момчето обаче носи характера на сестра си и борбеният му дух не позволява да рухне под тежестта на жълти клюки и сплетни.

Със същото могат да се похвалят и родителите на Райна, както и приятелките й, които са плътно зад гърба й, каквото и да чуят по неин адрес. Разбира се, заслугата за това е на самата Райна, която при първи удобен момент хуква към уютния дом от детството, сгушен в едно от прекрасните кътчета на топлия Сандански, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_4678" align="aligncenter" width="290"]Райна и Огнян са много близки Райна и Огнян са много близки[/caption] [caption id="attachment_4679" align="aligncenter" width="300"]Родителите на Райна Родителите на Райна[/caption]

"Браво, Райна! Остани винаги толкова естествена, непринудена и истински човек. Ти си една от малкото, които не си навириха носа още, щом си видяха физиономията по телевизора", хвалят я феновете й, подмятайки иронични намеци към половината от колежките на Райна в Пайнер, а и не само те.

[caption id="attachment_4680" align="aligncenter" width="300"]Райна с верните си приятелки Райна с верните си приятелки[/caption] [caption id="attachment_4681" align="aligncenter" width="300"]И отново с Оги И отново с Оги[/caption]

Но точно заради тези си качества пък Райна наистина може да се похвали с много приятелки. А не Фейсбукът й да е пълен със снимки, на които е сама - пък макар и да ги наричат "модно" селфи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.