Неочаквано: Глория ще ражда на 41?

https://goreshto.net/novini/neochakvano-gloriya-shte-razhda-na-41/49345 Goreshto.net
Неочаквано: Глория ще ражда на 41?

Глория празнува Великден чак в Белград с тайния си любим, където опитват да си направят свое бебе!

Примата на родния ни поп-фолк Глория в момента се намира в Белград, където отбелязва Великден с тайния си възлюбен, чието име така и не сподели толкова време. Певицата е пристигнала вчера в сръбската столица и днес се радва на ласките на своя любим. За него не се знае нищо, освен че е виден композитор в Сърбия.

Слуховете обаче вещаят малко по-различна причина за визитата на Глория в Белград. Според познати на примата, от известно време тя и възлюбеният й опитвали да си направят бебе. Засега нямали особен успех, защото фолк дивата е на 40 години, а композиторът - на 38. Те обаче не се отказвали и през празниците щели да работят много усилено за постигането на тази цел, научи Goreshto.net.

[caption id="attachment_4397" align="alignright" width="300"]Глория работи за второ дете Глория работи за второ дете[/caption]

Намерението на Глория за второ дете е доста неочаквано, тъй като отдавна се считаше, че певицата не желае да ражда отново и че Симона Загорова й е напълно достатъчна. Сега обаче Глория е по-влюбена от когато и да било и е готова на всичко, за да задържи композитора до себе си. По непотвърдена информация, той няма деца и затова е поставил условие на Глория да роди, за да останат заедно, защото си търсел сериозна половинка с цел дългосрочно обвързване.

Ако Глория действително забременее в идните седмици, това ще значи, че тя ще роди на 41-годишна възраст, тъй като през лятото фолк дивата празнува своя рожден ден.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.