Честита бременност на Искра Ангелова!

https://goreshto.net/novini/chestita-bremennost-na-iskra-angelova/49342 Goreshto.net
Честита бременност на Искра Ангелова!

Искра Ангелова най-после ще се сдобие с дете, остават само броени месеци!

Чудесна вест за Искра Ангелова зарадва всичките й приятели. Месеци наред тв водещата на БНТ е криела дори от близките си своята бременност, но най-после призна, че очаква бебе, съобщава "Монитор". Искра е в напреднала бременност и през юли трябва да я видим с първата й рожба на ръце.

Въпреки че е на 41 години, Искра Ангелова до този момент не е ставала майка. Неуспешните й любови бяха на път да я откажат изцяло от семейния живот, но тогава тя срещна Венелин Пиперов и се влюби лудо в него. Слуховете са, че бебето е било планирано, тъй като билогичният часовник на водещата на "Нощни птици" тиктака безпощадно.

[caption id="attachment_4377" align="alignright" width="300"]Искра Ангелова най-после ще има дете Искра Ангелова най-после ще има дете[/caption]

Искра Ангелова е споделила още, че не е от хората, които обичат да попадат в жълтата преса и изобщо не обича да се шуми много около личния й живот. Затова толкова месеци е криела бременността си, но вече разкриването на истината е неизбежно, защото прекалено много започна да й личи бременността.

Goreshto.net честити на Искра Ангелова най-хубавото нещо в живота на една жена! Въпреки възрастта, дано това бъде само началото на едно голямо семейство!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.