В "развод" ли са Годжи и Слави?

https://goreshto.net/novini/v-razvod-li-sa-godzhi-i-slavi/49241 Goreshto.net
В "развод" ли са Годжи и Слави?

Разделят ли се двамата дългогодишни приятели и партньори?

Разделят ли се двамата дългогодишни приятели и партньори Слави Трифонов и Годжи? Това е въпросът, който развълнува цяла България след като китаристът от "Шоуто на Слави" Годжи внезапно и мистериозно напусна предаването.

В столичните среди се чу слух за огромен скандал, избухнал между Дългия и Годжи, което даде на клюките зелена светлина да оповестят официалния "развод" на двамата най-гъсти авери. Е да, но не е съвсем така.

[caption id="attachment_3591" align="alignright" width="300"]Годжи не е напуснал Слави, поне не още. Той е на турне в САЩ. Годжи не е напуснал Слави, поне не още. Той е на турне в САЩ.[/caption]

Дали е имало или не скандал между Слави и Годжи, не се знае. Може и да е имало, предвид чепатия характер на водещия и на факта, че и Годжи не си държи устата затворена като с катинар.

В случая обаче истината е друга и тя е, че Годжи не е напуснал шоуто, а чисто и просто е заминал на турне в САЩ, а негов придружител и главен участник в турнето е екстревагантната певица на Слави Цветелина Грахич.

Двамата ще обиколят няколко американски щата и ще позабавляват българите там. Те ще обиколят Лас Вегас, Ню Йорк и Чикаго, а на родна сцена се очаква да се завърнат не по-рано от месец. През това време Слави Трифонов ще трябва да се оправя без тях, което няма да му е никак лесно, защото Годжи е един от най-ценните и даровити образи в "Шоуто на Слави". А и си е заслужил любовта на българите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.