Лична драма съсипа Гала!

https://goreshto.net/novini/lichna-drama-sasipa-gala/49200 Goreshto.net
Лична драма съсипа Гала!

Гала не може да преодолее мъката си от случващото се!

Гала изпадна в депресия и не може да преодолее мъката от това, което се случва с нея. Личната драма на водещата на "На кафе" е свързана с адски лошите й отношения със свекърва й - родителката на любимия й Стефан, научи Goreshto.net.

Всички, които познават Гала са наясно, че чувствата й към по-младия от нея мъж са повече от силни, а тя е почти заслепена от любов. Тъкмо затова и треперела някой да не посегне на обичта им и да разруши връзката, която е градила толкова дълго и с толкова усилия.

[caption id="attachment_3186" align="alignright" width="300"]Гала е отчаяна заради омразата към нея Гала е отчаяна заради омразата към нея[/caption]

Майката на Стефан обаче не понасяла Гала и всячески се опитвала да настрои отрочето си срещу нея. Тя още държала на първата жена на Стефан и двете продължавали да водят дълги разговори по телефона - в повечето от които, разбира се, оплювали Гала, пише Хотарена.нет.

В началото Гала не била съгласна да търпи лошото отношение на свекърва си и затова на няколко пъти надала глас и заявила, че възрастната дама разсъждава прекалено консервативно и старомодно.

Видяла, че Стефан много цени мнението на майка си обаче, Гала напоследък се кротнала, доверяват колеги от предаването й по Нова телевизия. Но фактът, че се чувства застрашена, не й давал мира и често пъти приятелите й я виждали обляна в сълзи.

Гала страдала много от безсилието, че не може да промени мнението на старицата и от сковаващия ужас, че омразното бабе може да настрои Стефан срещу нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.