Майката на Крисия разкри нечувани досега неща за нея!

Майката на Крисия даде специално интервю за дъщеря си!

Специално интервю за дъщеря си, даде майката на детето-чудо Крисия Тодорова, която едва на 9 годинки понесе „тежестта“ на всенародната любов. Няма ден, в който медиите да не говорят за малкото момиченце от Разград, омагьосало с невероятния си глас целия екип на Слави Трифонов и всички българи.

Интересът към Крисия е толкова голям, че майка й нямаше как да не бъде притисната за интервю. Ангелина Тодорова призна пред Дарик радио нещо, което никой не е предполагал – въпреки любопитството и интереса, с който е заобиколена още от малка, Крисия нито веднъж не се е приела за по-важна от другите деца.

krisia„Тя е толкова добра, послушна, отговорна и последователна, че понякога я мисля за възрастен човек. Струва ми се, че е по-зряла от възрастта си, макар визуално да изглежда и по-мъничка“, разказва Ангелина.

Тя забелязала таланта на сладката си щерка още, когато тя била на 2-3 годинки, но искала да се увери в това. Затова чак на 6-годишна възраст Крисия тръгнала на уроци по пеене.

Изключително доволна от нея е и преподавателката й Свилена Дечева, която иска зрителите да научат едно за момиченцето – че то не е получило нищо даром. „Да, Крисия има глас, но само той не е достатъчен. Тя работи много и е страшно изпълнителна. Дай Боже повече такива ученици!“, казва преподавателката.

Майката на Крисия разкри нечувани досега неща за нея!
4.6 (92%) 10 votes