СЕНЗАЦИОННО ВИДЕО: Вижте ласките между Слави Трифонов и гаджето му!

https://goreshto.net/novini/senzacionno-video-vizhte-laskite-mezhdu-slavi-trifonov-i-gadzheto-mu/49147 Goreshto.net
СЕНЗАЦИОННО ВИДЕО: Вижте ласките между Слави Трифонов и гаджето му!

Слави Трифонов и Мартина бяха заснети от папараци!

Най-сетне! Слави Трифонов и любимата му Мартина Огнянова от балет Магаданс бяха заснети от папараци в елитния столичен ресторант "Шефс", в който се хранят предимно бизнесмени, политици и дипломати.

Шоумен номер едно в страната бе спипан да обядва там в компанията на гаджето си. Той и балерината са заедно вече няколко години, но по това, което папараците на ПИК успяха да засекат личи, че чувствата на Дългия не само не са изстинали, но тъкмо обратното - той е адски хлътнал.

slaviПо време на обяда Слави не сваляше любовния си поглед от Мартина и често се пресягаше да я погали или хване за ръка, без да се интересува, че наоколо има хора и кой ще ги види. В паузата на очевидно сладкия им разговор, той притегли ръката на Мартина към себе си и я целуна много нежно.

Танцьорката изглеждаше страшно щастлива и горда от отношението на Слави към нея, а лицето й сияеше. Заедно с тях на масата бе и сценаристът от "Шоуто на Слави" Тошко Йорданов, който явно е свикнал с размяната на нежност между влюбените и не се притесняваше, че го играе третото колело.

Не е необходимо да се споменава, че влюбените Слави и Мартина се превърнаха в сензация за посетителите в ресторанта, но както вече отбелязахме, на тях изобщо не им пукаше от това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.