Огромен скандал: Вижте какво разкри Златка Райкова!

https://goreshto.net/novini/ogromen-skandal-vizhte-kakvo-razkri-zlatka-raykova/49146 Goreshto.net
Огромен скандал: Вижте какво разкри Златка Райкова!

Златка Райкова избухна в ефир, не издържа!

Златка Райкова не издържа и направо избухна в ефир снощи в предаването на Венета Райкова, заради хилядите клюки и лъжи по неин адрес в медиите.

Явно на русокоската й идва в повече да слуша глупостите и брътвежите, които освен всичко, могат да попречат на безоблачното й щастие с Георги Валентинов.

Тя и ММА бореца са заедно вече няколко месеца, като той търпеливо изчака да приключи и престоят й в Къщата на Вип Брадър, където Злати остана два месеца. Явно е, че раздялата не можа да попречи на чувствата им, но някои клюки определено могат.

zlatkaЗатова Златка Райкова позабрави усмивката и благия тон, с който очарова българите напоследък, и рязко заяви на Венета Райкова, че не иска повече да я занимава с неща от сорта на кого била любовница.

Върхът на всичко бе слухът, че Златка Райкова имала връзка с Бойко Борисов, който от благодарност уреждал победата й в Брадъра. Райкова ядосано заяви, че в живота си дори не е виждала Борисов и двамата не се познават.

Тя за сетен път отрече и обвиненията на певицата Райна за всичко, което била правила с бившия й Константин. Но не спря дотам и публично унижи Пилето като пред очите на цялата страна заяви, че Коцето е имал страшно много забежки, докато е бил с Райна и едва ли Златка е най-големият проблем във връзката им.

Изказването бе наистина скандално, а сега се очаква реакцията на Райна, която с избухливия си нрав едва ли ще остави нещата, без да ги удостои с последната си дума.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.