Уникалната малка Крисия се нуждае от помощта ни!

https://goreshto.net/novini/unikalnata-malka-krisiya-se-nuzhdae-ot-pomoshtta-ni/49131 Goreshto.net
Уникалната малка Крисия се нуждае от помощта ни!

Малката и талантлива Крисия Тодорова се нуждае от всички нас!

Едно 9-годишно момиченце направи нещо нечувано до момента. Малката Крисия Тодорова успя да омагьоса българите и да открадне сърцата им само с 5-минутното си появяване в "Шоуто на Слави" седмица преди Нова година.

Уникалната Крисия се бори за място, което й отива повече отколкото на всеки друг - на победителя в кастинга за партньорка на колоритния господин Андреев. И точно сега е моментът не само да цъкаме с език пред перфектния й глас, а действително да й помогнем и да й окажем помощта, от която има нужда.

krisiaПочитатели на Крисия от редица форуми в интернет призовават тази вечер всички, които харесват Крисия Тодорова да напишат нещо за нея във Фейсбук, в блога си или където намерят за добре. Може да се постват снимки и клипове с нейно участие. Защото, според ценителите на таланта, това е единствения начин да й гарантираме сигурната победа при Слави - без лъжа, връзки или нагласени победители.

От днес Крисия и още шест малки финалистки от кастинга ще се борят за одобрението на Дългия и за честта да работят рамо до рамо с него в шоуто му.

Злите езици обаче още преди седмица зашушукаха, че мястото в предаването вече било отредено, но не за реално заслужаващата го Крисия Тодорова, а за друго дете. Не пишем името му, защото достоверността на информацията не е гарантирана.

Може би тъкмо затова симпатизантите на чаровната Крисия искат да й помогнат по единствения възможен за момента начин. И тъй като няма да има зрителски вот чрез смс-и, то нека поне покажем подкрепата си пред всички в най-голямото публично пространство, а именно интернет.

Може да започнем още от сега!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.