Заплашиха я! Николета Лозанова е в паника за красотата си

https://goreshto.net/novini/zaplashiha-ya-nikoleta-lozanova-e-v-panika-za-krasotata-si/49130 Goreshto.net
Заплашиха я! Николета Лозанова е в паника за красотата си

Николета Лозанова е приела заканата много сериозно и наема охрана?!

Тази, която се изживява като най-красивата у нас, а и по света - сещате се, че говорим за Николета Лозанова, е изпаднала в огромна паника. НиЛо е в ужас, защото се страхува за красотата си. А причината е, че пловдивчанката е получила директна заплаха, на която смята да противодейства със солидна охрана.

По-любопитното обаче е не самата заплаха, а от кого идва тя. И това е най-голямата врагиня на Николета Лозанова - певицата Андреа. Приятелката на боксьора Кубрат Пулев лично се заканила пред общи приятели на двете, че пердето й вече пада и лично ще се заеме да потроши краката и физиономията на бившата си дружка.

nikoletaГневът на Андреа се породил от факта, че в последното си предаване Лозанова отново тръгнала да души след гаджето й и брат му Тервел Пулев. А и непрестанните злобни подмятания на водещата на "Поверително от НЛ" прелели чашата на търпението на поп фолк звездата.

В началото Николета Лозанова приемала всичко едва ли не като празни приказки, но в момента била наистина разтревожена, знаейки връзките и възможностите на Андреа. А може би най-накрая Николета се усети, че прекалява и че едно предаване не е мястото, в което да занимаваш цяла страна с личните си войни. Пък дори и да си му водеща.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.