Бомба! Сензационен скандал шокира българите! /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/bomba-senzacionen-skandal-shokira-balgarite-snimki/49121 Goreshto.net
Бомба! Сензационен скандал шокира българите! /СНИМКИ/

Славата на тази изкусителка се разнесе само за ден!

Скандалът на седмицата, в който, разбира се, са замесени две жени. За едната - мацката от снимката, той ще подейства като ракета, изстреляна към славата. За другата обаче, ще стане причина за ядове и главоболия. Но фактите са си факти!

А въпросните жени са поп фолк Пилето - Райна и неустоимата красавица и моделка Благовеста Цакова. Последната се превърна в магнит за таблоидите след като преди ден се разкри, че преди няколко години, докато Райна и Коцето са били във вихъра на любовта си, Блага се е облажила с певеца.

Blagovesta 1Те се запознали в известна тогава столична дискотека, където Благовеста танцувала. Константин веднага я фиксирал и при първа възможност започнал с опитите да я вкара в кревата си. За чаровник като него това не било трудност и Цакова поддала от раз.

Първият път, когато били заедно, тя все още била неопетнена девойка. А Коцето полудял от копнеж и желание. Дотам, че записал името й в телефона си като Бонбонова, без да се притеснява, че Райна ще го види.

koceto

Точно така се и случило обаче. От онзи момент Райна не иска и да чува името на моделката, чието лице се е превърнало в най-страшния й ад.

А последвалите нови и нови изневери на Константин тотално довършили и малкото й останало доверие съм мъжете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.